HTX Sønderborg

Vi her på HTX tilbyder en solid arbejdsgang hvor du kan lære på din egen måde og hvor du ikke bliver tvunget til at gøre noget du ikke vil, du vil møde nye personer og opleve meget spænende ting med dem som f.eks. den dag hvor du skal med din klasse på en rejse til et sted i er blevet enige om, men det er ikke det eneste, i får selvfølgelig mulighed for at lære hindanden meget bedre at kende gennem skolegangen, hvor i blandt andet skal være med til nogle meget sjove aktiviteter de ældre elever har udtænkt for jer at udforske og prøve.

Er du måske en af dem der har svært ved at lære fordi du er læseblind eller måske ikke kan koncentrere dig i timerne så har vi her på HTX nogle kurser der kan vise dig hvordan du kan forbedre dig så du nemmere kan lave dine lektier i god tid, så der ikke kommer for meget pres på dine skuldre. Det kunne også være at det er meget svært for dig at komme ud af sengen og af sted til skolen eller har du problemer på hjemmefronten så skal du ikke være bange for at sige det til lærerne, de vil vise jer hen til nogle professionelle der vil guide jer hen til en bedre hverdag hvor i får meget mere ud af skoledagen.

Du sidder måske og tænker på hvad HTX egentlig tilbyder rent faglig, det skal du ikke tænke mere på, HTX er en ungdomsuddannelse hvor du kan have det sjovt med at lære naturvidenskabelige og teknologiske fag, du lærer at gå i dybden med det du lærer og suger ny information til dig. Undervisningen på HTX er lidt anderledes end hvad du måske kender fra folkeskolen, her arbejder man meget i grupper med større opgaver, i vil også få mange projekter og i vil få mugelighed til at komme ind i laboratorierne og afprøve de teorier i er kommet med eller læreren har vist på tavlen.

Læs mere om HTX og EUC – Syd på:

http://eucsyd.dk/Vis.aspx?id=29904

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s